Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

День Матері у Підволочиській громаді

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято – День матері. Це мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

З цієї нагоди 14  травня в Підволочиському будинку культури відбулося святкування Дня Матері “Материнська любов” за участі Підволочиської музичної школи ім. Л. Курбаса та Центру дитячої та юнацької творчості. Варто зазначити, що вже давно у будинку культури не було так людно. Зал був переповнений.

Пісенні та танцювальні номери принесли глядачам гарний настрій і позитивні емоції. Цікаво, що на захід зібралося кілька поколінь мам, які з задоволенням насолоджувалися виступами юних аматорів сцени – своїх дітей та онуків. 

 Привітати дорогих жінок-матерів зі святом завітав селищний голова Віталій Дацко, який наголосив, що день матері потрібно відзначати не один раз в рік, а кожного дня, адже  все на світі може змінитися, зникнути, пропасти, але ніколи не звітріє любов материнського серця, бо кожного дня матері дбають про свої дітей, переживають, навіть,якщо діти далеко -  просять для них в Бога усіх благ. Ми завжди залишаємося дітьми наших матерів і зовсім не має значення, чи нам п’ятнадцять, вісімнадцять чи сорок років

Також селищний голова подякував юним артистам за гарний концерт та вручив їм від Підволочиської селищної ради  солодкі гостинці.