Фото без опису

З глибоким сумом повідомляємо, що в бою за Україну, її суверенітет та незалежність, виконуючи свій військовий обов’язок 6 серпня 2024 року героїчно загинув на Донеччині старший солдат 25-тої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ЗСУ, житель села Богданівка - МИХАЙЛОВСЬКИЙ ЮРІЙ ІГОРОВИЧ (1991 р.н).

Загинув Юрій 6 серпня 2024 на Донеччині в бою за Україну, її суверенітет та незалежність, виконуючи свій військовий обов’язок.

Які ж грандіозні плани на майбутнє мав Юрій?

Серце розривається від болю, адже в свої 33 роки він мріяв лише про щасливе життя. Бо здавалося, що поруч з війною він знайшов своє довгоочікуване кохання, був щасливим, дуже сильно чекав майбутньої відпустки.

Бо вдома його чекала молода дружина Юля. Адже, останній раз вони бачилися на своєму власному весіллі, яке відбулося у вересні 2023 року, коли Юрій був в короткій відпустці.

Одруження було його основною метою. Юля, його кохана, стане його дружиною. Чи це не щастя? Вона, та єдина, чекатиме його з війни, вони створять свою сімʼю, народять діточок, обіцяв повезти дружину в Італію на відпочинок. Адже до війни він проживав досить довгий період в цій країні. Скільки було мрій та бажань…

Юрій повернувся додому, але вже в домовині…

Згорьована дружина, батьки, рідні, сусіди, друзі не можуть стримати сліз та емоцій. Бо в цей момент їхнє життя втратило сенс.

Бо не таким мав бути приїзд Юрія, не з такими почестями мали його зустріти рідні, не зі сльозами від горя, не з розбитим серцем.

🇺🇦Герої не вмирають!

🙏Висловлюємо щирі співчуття сімʼї та всій родині загиблого, друзям, односельцям та вірним побратимам.

 

🇺🇦Вічна памʼять!

Герої не вмирають!