Фото без опису

Ще одна болюча втрата для нашої Підволочиської громади.

Виконуючи свій військовий обов’язок на захисті свободи, суверенітету та територіальної цілісності України від агресії російської федерації 5 травня 2024 року віддав своє життя, старший солдат 101-ої окремої бригади територіальної оборони, житель села Іванівка - ГАСЮК Микола Андрійович (12.10.1989 р.н).

Схиливши голови у скорботі, провели в останню дорогу 35-ріного воїна ЗСУ, жителя села Іванівка – МИКОЛУ ГАСЮКА.

Віддати шану мужньому захиснику України, воїну та провести його в останню путь зібралися жителі села Іванівка, близькі, родина, друзі, знайомі, бойові побратими.

Микола народився в багатодітній сім’ї, батьки героя досить рано померли, осиротілі діти швидко подорослішали та будували життя практично самостійно.

З 2014 року Микола Гасюк брав участь в АТО та отримав низку нагород. А з початком повномасштабного вторгнення - знову повернувся до побратимів в лави ЗСУ.

Зворушливим моментом стало вручення військовими Прапора та Почесну грамоту на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах Збройних сил України від головнокомандувача ЗСУ Олекса́ндра Си́рського сину загиблого - Владиславу.

Варто додати, що сімʼя Гасюків ще не зовсім оговталася, оскільки, більше року тому було похоронено швагра Миколи, а саме воїна-героя ЗСУ, тридцятитрьохлітнього жителя села Іванівка ІВАШКІВА МИХАЙЛА, який теж загинув виконуючи свій військовий обовʼязок.

🇺🇦ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

🙏Приносимо щирі співчуття сімʼї та рідним, близьким, побратимам та односельчанам воїна Миколи.

🇺🇦Вічна памʼять! Герої не вмирають!