Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні 14 березня, біля меморіалу «Герої не вмирають» відбувся мітинг-реквієм  з нагоди відзначення Дня українського добровольця:  «Герої нескореної України».
Серед його учасників були: військові, селищний голова, заступники, працівники структурних підрозділів, колективів Підволочиської селищної ради, представники старостинських округів, жителі селища.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України.
Хвилиною мовчання та спільною молитвою, за участю настоятелів місцевих храмів, присутні вшанували наших добровольців, які поклали своє життя в боротьбі за Українську державу, її волю та незалежність. Також відбулося покладання квітів до підніжжя меморіалу: «Герої не вмирають».

Захід по відзначенню Дня добровольця підготували діячі галузі культури Підволочиської селищної ради.

Особлива подяка нашим незламним, жертовним і мужнім захисникам, завдяки яким ми можемо жити.
Слава українським Героям і Слава Україні!

Довідково

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги й турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості Верховна Рада України 17 січня 2017 року прийняла постанову “Про встановлення Дня українського добровольця”. Відповідно до неї щороку 14 березня в нашій державі відзначають День українського добровольця.