Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

День Святого Миколая – свято, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання.
  У День Святого Миколая, уже традиційно, в Підволочиському Будинку культури відбулося святкове дійство. З привітаннями до присутніх звернувся селищний голова Віталій Дацко. Побажав усім родинного добробуту, віри та якнайбільше щасливих моментів у новому році.

Додамо, що цьогоріч подарунки від Підволочиської селищної ради одержало 205 дітей громади (1-4 класи, пільгові категорії). Також подарунки отримали діти з двох титячих будинків сімейного типу нашої громади.

 Вихованці Підволочиського Центру дитячої та юнацької творчості подарували святкове дійство для тих, хто так чекав на Святого Чудотворця.

Особливо хочеться подякувати нашим творчим колективам - театру мініатюр «Джерельце» та керівнику Світлані Умриш, колективу бального танцю «Фієста» (керівник Каріна Байда), хореографічному колективу «Барви» (керівник Олеся Шаригіна), хореографічному колективу «Колібрі» (керівник Катерина Чубко), Іванку Морозову, в якого цього дня відбувся вокальний дебют та його наставнику Заслуженому працівнику культури України Любомиру Рокецькому. Любомир Рокецький також музично оформив святкове дійство . Великі слова вдячності батькам наших дітей за розуміння і неймовірну підтримку. Ми вдячні за співпрацю і допомогу працівникам будинку культури. А ще дякуємо Святому Миколаю за солодкі подарунки для наших творчих діток. Найбільша радість бачити дітей усміхненими і щасливими. Робімо добрі справи разом.

Більше фото тут: Школярик Підволочиський