Фото без опису

У селі Богданівка провели в останню дорогу воїна сил спеціальних операцій ЗСУ, жителя села Мовчанівка - Володимира Бендеру.

Володимир воював з 2014 року, з 2019 року в числі воїнів Сил спеціальних операцій, в березні 2022 року отримав численні поранення важкого ступеня та кантузії. Щоденний фізичний біль внаслідок перенесеної вибухової травми, яку зносив Володя відкладалася на його моральному та психічному стані. З травня 2023 року переведений на військову службу у роту охорони.

22 листопада 2023 року Володимир БЕНДЕРА пішов з життя.

«Не бійся тільки віруй», - слова зі Святого Письма, як девіз, яким потрібно керуватися у житті. «Адже Бог сильний не своїм гнівом, а сильний своїм милосердям та любовʼю!» - такими словами звернувся отець Іван Козар, декан Підволочиського деканату Тернопільської єпархії УГКЦ до усіх присутніх на похороні.

Не таємниця, що наші воїни вже досить тривалий час, ціною власного життя, здоровʼя, стримують ворога на сході країни. Повертаються з війни фізично скалічені, психологічно зломлені, потребують підтримки та допомоги. Будьмо тою опорою кожному воїну, членам сімей, які втратили рідних на війні, всім тим, хто чекає своїх рідних з перемогою додому. 

Підтримаймо молитовно кожного, хто потребує допомоги, доброго слова та теплих обіймів.

Бо лише в єдності сила нашого українського народу.