Фото без опису

Фото без опису

СВЯТО ГАНДБОЛУ У ПІДВОЛОЧИСЬКУ

11 листопада 2023 року в спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбулася відкрита першість Підволочиської ДЮСШ з гандболу серед дівчаток 2011-2012 р.н. та 2013-2015 р.н.

🤾🏻‍♀️У змаганнях прийняли участь команди спортивних шкіл: КДЮСШ з ігрових видів спорту м.Тернополя, ДЮСШ Підволочиська, та команди Ланівецького ЗЗСО N 2.

🍁Змагання пройшли дуже цікаво, адже ігри були напружені, було багато боротьби, особливо серед молодших гандболісток. Враховуючи, що це дівчатка, яким по 9-10 років і це для них перші змагання, то було дуже багато емоцій, радості від перших перемог, сльози поразок.

🍁Нажаль війна внесла корективи в розклад змагань і діти протягом трьох з половиною годин під час повітряної тривоги перебували в укритті. Після тривоги змагання продовжилися.

Після закінчення змагань урочисто пройшла церемонія нагородження учасників.

🍁Нагородження проводив директор Підволочиської ДЮСШ Сергій Шум.

Він нагородив усіх учасників змагань грамотами, а команди пам'ятними кубками. Юні гандболістки Підволочиської ДЮСШ отримали солодкі подарунки від вихованки відділення гандбол Підволочиської ДЮСШ Олени Добровольської. Дякуємо!

🇺🇦Сьогодні особливо хочемо подякувати нашим мужнім воїнам ЗСУ завдяки їм ми можемо тренуватися та брати участь в змаганнях.

СЛАВА ЗСУ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!