Фото без опису

Уже не один рік в нашому закладі працює вокальний гурток під керівництвом заслуженого працівника культури України Любомира Рокецького. Досвідчений наставник розвиває дітей в музиці і співі. Його вихованці приходять на заняття із задоволенням, адже тут панує атмосфера радості і успішності кожного гуртківця. Кожне заняття поєднує вокал, елементи акторської майстерності та сценічної постави. Гуртківці не тільки покращують свої вокальні дані, а й знаходять нових друзів, здобувають досвід виступів на сцені. Вихованці Любомира Рокецького є призерами та переможцями різних конкурсів і фестивалів. Жодне мистецьке дійство закладу та громади не обходиться без наших юних «соловейків». Вокальний гурток тісно співпрацює з хореографічними та театральними колективами закладу.

Дуже приємно, коли дитячі захоплення переростають у професійне майбутнє. Ми тішимося, що наша юна співачка Анастасія Пограбська, вихованка Любомира Рокецького цього року стала студенткою Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

Сьогодні юні вокалісти готуються до нових виступів, конкурсів, розвивають естетичні смаки під компетентним і професійним наглядом свого наставника. То ж побажаємо їм творчих успіхів, можливості розвиватися під мирним небом.

Дякуємо батькам за розуміння і підтримку. Вдячні ЗСУ.

Школярик Підволочиський