Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Випадковості невипадкові, - у цьому мали змогу переконатися ми, Підволочиський центр надання соціальних послуг. Лише в середу та четвер (4 та 5 жовтня) команда фахівців нашого закладу відвідала тренінг "Спільними зусиллями протидіємо торгівлі людьми", за сприяння USAID, Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Міністерства закордонних справ Норвегії, а вже в п'ятницю (6 жовтня) ми мали змогу особисто зустрітись із представниками МОМ IOM Ukraine.

Істинно вірним виявився вираз: "Просіть і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам!". Матраци, пральні порошки, відбілювачі, засоби для миття посуду, тверде мило, захисні маски, рукавички гумові для прибирання, швабри та запасні насадки для них, паперові рушники, ліхтарі, кухонне начиння - це ще далеко не весь список речей, одержаних нами як довгоочікувана і значна підтримка від МОМ.

Висловлюємо слова глибокої вдячності усім, хто долучився до надання гуманітарної допомоги для потреб ВПО: представникам МОМ - Василю Гасію, Богдані Калитюк, Олегу Качураку, консультанту FROL DOBRE - Ігорю Каспруку, а також заступнику голови Вінницької військової адміністрації - Андрію Кавунцю. Ваші чуйні серця, однодумство, вірний життєвий орієнтир посилюють нашу віру у перемогу.

До слів щирої подяки долучаються також і завідувачі відділень стаціонарного догляду, адже допомога, доставлена швидко та якісно, включає в себе все необхідне і дозволить забезпечити ще більш комфортне та безпечне проживання наших підопічних.

Разом переможемо!

Детальніше: Підволочиський центр надання соціальних послуг