Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У Підволочиську відзначили підприємців

До Дня підприємця України, який відзначається у першу неділю вересня, відповідно до наданої інформації фінансового управління та податкової служби головою Підволочиської селищної ради Віталієм Дацком , відзначено почесною грамотою найбільших платників податків у місцевий бюджет, а саме: Хом’як Уляну Лук’янівну (ТОВ АФ «Медобори»), Крижовачука Олега Петровича (ТОВ «Україна»),  Звонаря Юрія Петровича (ТОВ «Надзбруччя Хліб»). Фізичні особи підприємці - Гавришка Андрія Петровича, Мартинюка Олега Мирославовича (), Кучму Володимира Несторовича, Смика Тимофія Вікторовича, Рижака Тараса Григоровича, Перкача Михайла Михайловича, Байду Миколу Івановича, Явну Ольгу Ярославівну, Поцілуйко Наталію Петрівну та Холод Лесю Олегівну.

Селищний голова, усім присутнім подякував за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок в соціально-економічний розвиток Підволочиської територіальної громади, підтримку ЗСУ.

Шановні Підприємці Підволочиської громади!

Бажаємо Вам невпинного руху вперед, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам, великих успіхів, вдалих угод, надійних партнерів, удачі в усіх починаннях та невичерпних сил і здоров’я для здійснення планів та ідей на майбутнє, на благо України!