Фото без опису

Фото без опису

Благоустрій громади – робота та зусилля кожного мешканця.

29 серпня у Підволочиській селищній раді відбулося чергове засідання робочої групи по розробці проєкту Програми вдосконалення надання послуг, який буде реалізовуватися за підтримки USAID Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність». Нагадуємо, що наша громада вже не перший рік співпрацює з Програмою DOBRE та встигла реалізувати чимало корисних проєктів. Цього разу робоча група працює над компонентом програми «Удосконалення послуг місцевого самоврядування», зокрема, вдосконалення послуги «Благоустрій».

Консультантка Програми DOBRE Світлана Бєлоброва, яка допомогла присутнім сформувати бачення громади після реалізації проєкту, визначити сильні та слабкі сторони даної послуги у громаді, а також можливості та загрози.

Кожен з учасників робочої групи мав змогу висвітлити своє бачення та запропонувати свої ідеї для втілення. До того ж консультантка розповіла методи та принципи комунікації з усіма мешканцями громади, способи їх залучення до прийняття управлінських рішень.

Робота над програмою вдосконалення послуг з благоустрою буде продовжена.