Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У Підволочиську попрощалися з воїном Андрієм Решетняком старшим сержантом ЗСУ (1981р.н).

Андрій родом з Луганщини, разом з батьками переїхали у Підволочиськ, як вимушено переміщені особи, оскільки їхня домівка знаходиться під окупацією.

🔹Воїн Андрій більше як 7 років був в лавах ЗСУ воював у найгарячіших точках ведення бойових дій, відповідно вернувся у ЗСУ та далі продовжив служити у складі 24-тої окремої механізованої бригади.

🔹2 місяці тому був демобілізований через травми та супутні хвороби, які отримав під час несення військової служби. Отримав направлення на лікування, але неочікувано для усіх, перестало битися серце Андрія…

 

Для батьків покійного, Тетяни та Миколи це вже друга велика втрата, адже на цій проклятій війні рік тому вони втратили молодшого сина Олексія.

В червні 2022 року в боях за свою батьківщину загинув молодший брат Андрія - Олексій, йому було лише тридцять пʼять років, похоронений в Дніпрі.

А сьогодні хоронять старшого сина Андрія, який лише 2 місяці тому як демобілізувався, 7 років морпіхом, а останніх півтора року воював в славнозвісній 24-тій окремі механізовані бригаді ЗСУ.

Похоронено Решкетняка Андрія у селищі Підволочиськ біля загиблих воїнів, які віддали своє життя за свободу та незалежність України.

Щирі співчуття батькам та рідним покійного воїна Андрія, друзям та побратимам, всім тим, хто знав та підтримував сімʼю в важкі моменти скорботи!

Вічна памʼять!

🇺🇦Герої не вмирають!