Фото без опису

«Якщо ми не зупинимо ворожий наступ, то це прийдеться робити нашим дітям, а ми такого сценарію навіть не розглядаємо», - саме такі слова закарбувалися в голові Христини, дружини військовослужбовця, старшого солдата ЗСУ Липки Олександра Петровича, який зараз тримає рубежі нашої Батьківщини на Донеччині.

Народився Олександр в Почаєві, що на Кременеччині. Після одруження проживає у Підволочиську, разом з дружиною виховує десятирічного сина Макара.

Олександр захищає нашу державу від ворога ще з 2015 року добровольцем.

Спочатку у 44-тій окремій артилерійській бригаді імені гетьмана Данила Апомтола, а на даний час у 68-мі окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша.

За роки військової служби отримував багато військових нагород, а нещодавно, на початку липня, Олександра нагороджено нагрудним знаком від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного «Золотий Хрест» за проявлену мужність.

Фото без опису

Варто додати, що син Макар пишається батьком, адже він для нього тато найкращий приклад для наслідування. І, навіть, в свої десять років розуміє, що тато вже Герой, адже цю нагороду просто так не отримують!

«Я пишаюся своїм чоловіком», - каже дружина Христина. І саме такі слова мріє почути кожен воїн, який зараз воює. Тому заради захисту сімʼї, родини, дружини, дітей, наші чоловіки змушені були взяли зброю в руки.

🇺🇦Бажаємо Олександру якомога швидше повернутися в люблячу сімʼю з довгоочікуваною Перемогою, а також вітаємо із заслуженою нагородою.