Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

5 червня на центральній площі селища Підволочиська відбувся фестиваль талановитої та обдарованої молоді «Веселка Надзбруччя» – вшанування переможців,призерів, учнівського таланту. Обдаровані діти – майбутнє нації, гордість і честь школи, України. Старанні, допитливі, активні у громадському житті школи, впевнено крокують до своєї мети, долаючи перешкоди.

Ви - наша гордість і надія.

Час сьогодні дуже непростий. В країні війна… Звуки сирен, укриття, біль в очах та надія в серці, молитва в душі і віра в збройні сили…

Російський агресор не шкодує навіть найменших , неповнолітніх українців - відібрав у багатьох спокійний сон, домівку, можливість навчатися, дитинство, а в когось здоров’я та життя…Хвилиною мовчання вшанували пам'ять дітей, які загинули від російської агресії.

Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Проте, діти повинні навчатися, розвиватися, творити, будувати плани і мріяти. Фестиваль є свідченням того, що учнівська молодь – це наша гордість.

Надзвичайно приємно, що, навіть, у такий важкий період для нашої країни, діти на своєму фронті виборюють перемогу, демонструючи нашим ворогам, що ми - непереможна нація!

На свято зібрались молоді дарування із закладів загальної середньої освіти, Центру дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацької спортивної школи Підволочиської селищної ради, які наполегливо засвоювали нові знання, розвивали свої вміння і здібності, брали активну участь у суспільному житті школи, району, області, предметних олімпіадах, конкурсах, проєктах, акціях, спортивних і туристичних змаганнях, презентували свої таланти і ерудицію.

Селищний голова Віталій ДАЦКО, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир ВИТРИКУШ, начальник відділу освіти Галина САКЕВИЧ, привітали переможців, призерів закладів освіти, нагородили їх грамотами та грошовими винагородами з таких номінацій:«МИСЛЕННЯ І КРЕАТИВ», «КРИЛА ТВОРЧОСТІ», «СПОРТИВНА НАПОЛЕГЛИВІСТЬ», побажали дітям мирного неба, щасливого дитинства, родинного затишку, спокійного літнього відпочинку. Нехай маленькі починання стають великими перемогами.

Цьогоріч учні Малої академії наук та переможець ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії за розпорядженням селищного голови отримали сертифікати на щомісячну стипендію.

В ході урочистостей юні вихованці, а також, танцювальний та вокальні колективи Підволочиського Ценру дитячої та юнацької творчості тішили присутніх своїми талантами.

Велика вдячність та доземний уклін воїнам - захисникам, які боронять нашу землю від ворога. За те, що можемо навчатись, займатись улюбленою справою і мріяти.

Ми віримо в Перемогу! Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Фото і текст: https://www.facebook.com/groups/2044478169117045/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=3601409116757268