Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Нещодавно у Підволочиському   ЦДЮТ витала атмосфера самої Мельпомени. Муза театру зібрала нас на «Театральне рандеву». Це була неймовірно тепла і творча зустріч вихованців театру-мініатюр «Джерельце» та їх талановитого керівника Світлани Умриш з глядачами. Напитися досхочу дитячого таланту, переповненого глибоким патріотизмом, любов’ю до рідної мови, вірою в Перемогу, змогли усі, хто завітав до нас в цей день.

Коли промовляють гармати, музи не мовчать. Мистецтво не благає про помилування, воно робить виклик війні і продовжує жити. Воно як справжні ліки, як розрада для наших сердець, як підтримка один одного і як безмежна подяка нашим воїнам за можливість творити і надихати.

Поетичне слово від переможців багатьох обласних та всеукраїнських конкурсів Юліани Байди та Володимира Дорофіїва, то переносило нас в епоху Шевченка, то надихало відвагою і мужністю сучасності. Їх, на рівні з професійними акторами, можна слухати годинами. Вразили своїм талантом Юля Штонда і Володя Каюда. Колектив «Джерельце» радо прийняв цих талановитих діток з Харкова і Миколаєва у свою сім’ю. «Театральне рандеву» стало прем’єрою для Василини Ткаченко, Катрусі Зачкевич, Марічки Стецької.

Яскравих барв зустрічі додав колектив бального танцю «Фієста» (керівник Каріна Байда).

Керівником і режисером театру-мініатюр «Джерельце» є прекрасна і талановита людина, яка всю свою душу й уміння вкладає у своїх вихованців. ««Джерельце» - ви моя гордість, моя наснага, мої крила, - зі щирістю говорить Світлана Умриш про своє дітище, - Низький уклін Вам, батьки, за ваших талановитих діток». А ми хочемо подякувати Вам за те, що у Ваших очах горить бажання досягти більшого, що душа світиться запалом, а мрії прагнуть змінити цей світ. А нашим юним акторам бажаємо нових здобутків на творчому шляху. Нехай «Театральне рандеву» продовжується…

Аматори театру-мініатюр «Джерельце» дарували теплоту і щирість своїх сердець. Адже в той час, коли наші Захисники тримають над нами українське небо, ми сьогодні тримаємо висоту неба наших українських сердець, неба, яке пульсуватиме дитячими голосами єдности...

Фото і текст: https://www.facebook.com/profile.php?id=100016072724655