Фото без опису

Фото без опису

З нагоди двох великих свят у Чернилівському клубі відбувся благодійний концерт до Дня Героїв та Дня Матері. Приємно, що концерт відвідали воїни Любомир Липка та Олег Боднар.

Важливо згадати, що під час дійства жителі села зібрали кошти та передали їх батькам загиблого Героя Івана Вовни. Людям важливо показати, село пам’ятає своїх Геров, що юний Іван є гордістю та прикладом для майбутніх поколінь.

Також батькам солдатів, які сьогодні відстоюють і боронять незалежність України було вручено Подяки.

Додамо, що аматори-артисти вражали яскравим різноманітним репертуаром, який справив гарне враження на глядачів. Не можливо не згадати про музичний супровід творчих номерів від Володимира Овчінкіна, адже він давно не працює в Чернилівському сільському клубі, але кожного разу допомагає.

Концерт відвідали заступники голови Підволочиської селищної ради Іван Осадчук та Володимир Витрикуш.

На завершення дійства, староста села Чернилівка Ольга Липка та заступник селищного голови Володимир Витрикуш подякували організаторам Ірині Поточняк, Ірині Франчик та Ганні Алексєєві та учасникам концерту за їхню працю і звичайно, щира вдячність та пошана тим, хто стояв та стоїть на захисті територіальної цілісності та свободи нашої держави.

Дякуємо нашим захисникам за спокійний сон і мирне небо,за мужність, за те, що Ви є! Велика шана Вам! Молимось і просимо Бога, щоб оберігав Вас. Ви захищаєте Україну і нас! Повертайтеся всі живими і неушкодженими. Нехай Мати Божа Вас накриє своїм омофором і захистить від ворогів. Рідні і вся Україна чекає на вас з перемогою!