Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Підволочиськ. У тепличному господарстві планують розширення діяльності та створення нових робочих місць

Про шлях від початківця до надійного виробника, про фермерство під час війни, плани на майбутнє говорив приватний підприємець, який займається вирощуванням овочів у теплиці, Олег Мартинюк під час ділової зустрічі з директором Тернопільського обласного центру зайнятості Василем Олещуком та начальником Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського ОЦЗ Іриною Левицькою, які завітали до нього у тепличне господарство на Підволочищині.

«Наше господарство площею 1,3 га розташоване в с. Кам’янки Підволочиської ОТГ. У скляній теплиці, облаштованій за останніми вимогами сучасних технологій першими висаджуємо огірки, друга культура - томати. За рахунок власних інвестицій розвиваємо матеріально-технічну базу. На даний час маємо 16 працівників. Проте, планую розширення діяльності та створення нових робочих місць, отож знову звернуся за допомогою у службу зайнятості», - розповів Олег Мартинюк під час екскурсії теплицею.

«За період нашої співпраці 91% вакансій, поданих ФОП Олегом Мартинюком, укомплектовано службою зайнятості», - додала Ірина Левицька.

Під час зустрічі Василь Олещук звернув увагу на важливість працевлаштування соціально незахищених категорій населення, в тому числі переселенців та учасників бойових дій; поінформував про послуги служби зайнятості роботодавцям, зокрема, з добору кадрів і профнавчання персоналу, у тому числі за безоплатними ваучерами; повідомив про можливості отримання мікрогранту від держави, а також фінансової підтримки від служби зайнятості у вигляді компенсацій за працевлаштування різних категорій громадян.