Фото без опису

Підволочиська громада отримала два дизельних елетрогенератори за підтримки програми USAID DOBRE

Продовжується активна співпраця Підволочиської селищної ради з програмою DOBRE. Сьогодні ми хочемо поділитися черговим результатом даної співпраці,  а саме, отримання двох промислових дизельних електрогенераторів потужністю 33 та 88 кВт.

Фото без опису

Фото без опису

Дані генератори вже встановлені в Підволочиському дитячому садочку та Підволочиській центральній лікарні. Наявність генератора, заявленої потужності в Підволочиській  центральній лікарні, забезпечує можливість повноцінного функціонування всіх корпусів та наявного обладнання в даному медичному закладі у разі екстренного відключення централізованого електропостачання. Відповідно встановлення потужного генератора в Підволочиському дитячому садку також дасть можливість забезпечити електроенергією даний навчальний заклад у разі аварійних відключень.

Фото без опису

Фото без опису

Ця допомога стала можливою завдяки діяльності Агенції США з міжнародному розвитку USAID, яка окрім реалізації численних програм міжнародної технічної допомоги, залучає в Україну партнерські американські благодійні організації, зокрема Фонд Говарда Баффета.

Також хочемо слова подяки висловити  координатору програми DOBRE у Тернопільській області Олегу Процику.

Це ще один маленький крок до енергостійкості нашої громади та держави в цілому і ще один крок до загальної  ПЕРЕМОГИ.