Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

9 квітня селищний голова Віталій Дацко побував у Бережанах на благодійному вечорі "Сила народу",  який був організований благодійним фондом «Покрова»  для збору  коштів на 4 вантажні автомобілі для бригади нацгвардії "Азов". 

 Варто зазначити, що у Підволочиську також мав відбутися такий благодійний вечір. Проте, у зв’язку з героїчною загибеллю бійця 80-ї окремої десантно-штурмової  бригади ЗСУ, жителя с. Староміщина  Сергія Якимчука у громаді були оголошені Дні жалоби. Відповідно, благодійний вечір «Сила народу» - було скасовано.

 Та вже ж, ми не залишились осторонь, адже кошти, які були зібрані працівниками усіх структурних підрозділів та комунальних установ Підволочиської селищної ради переведено на рахунки благодійного фонду «Покрова». Крім того, до збору долучилися підприємці та волонтери Підволочиської громади.

Щира подяка усім за своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і не простий час, за те що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем , хто її потребує, а всіляко намагаєтеся  внести частку своєї душі і праці у спільну мету – перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті!