Фото без опису

        

  В Підволочиській  громаді цьогоріч вдруге стартувала акція «Впливай на бюджет своєї громади».

 В рамках акції учасникам акції було вручено тематичний буклет «Бюджет для громадян», який було розроблено спільно із Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» та експертом Миколою Орловим в рамках проєкту «Доброчесні громади» за підтримки Програми DOBRE та залишити свої пропозиції  до бюджету громади на 2021 рік.

 Метою акції було підвищення поінформованості та привернення уваги мешканців Підволочиської громади до проблем місцевих бюджетів, а також спонукання місцевої влади до підвищення прозорості бюджетного процесу та участі в ньому громадськості.

Під час вуличної акції яка проходила на центральній площі в Підволочиській  громаді 29 вересня було подано та зібрано 52 анкети від жителів громади з  68 пропозиціями.

Проте, найбільше вони стосувалися ремонту доріг, освітлення вулиць, благоустрою, а також облаштування стічних каналів, території біля озера, дитячих та спортивних майданчиків. Після акції відбулося підбиття перших підсумків та протягом найближчого часу розсортовані пропозиції отримають свої роз’яснення та пояснення.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису