Фото без опису

Завтра наше селище Підволочиськ зустріне особливого гостя — Sergiy Tsitrikov  волонтера з травмою хребта, який на кріслі колісному подорожує містами Тернопільської області. Його мета — зібрати кошти для придбання FPV дронів для наших захисників. Це приклад неймовірної сили духу та незламної віри в перемогу.   Пропонуємо долучилася до цієї важливої ініціативи, зустріти чоловіка, який мотивує не здаватися і досягати своїх цілей, не зважаючи на перешкоди та підтримати наших воїнів на передовій.

У Підволочиську 8 жовтня від 08:00 до 15:00 год, а саме в районі ринку та в центрі можна буде долучитися до благодійної акції та особисто поспілкуватися з волонтером.

Кожен внесок — це крок до нашої спільної перемоги. Разом ми сильніші!

Додамо, що 23 вересня БО БФ «Паляниця ОРГ» за підтримки Благодійного фонду "Подоляни" та ГО Тернистий Шлях проводять Третій завершальний етап благодійного заходу "1000 км. на кріслі колісному".

А саме волонтер Sergiy Tsitrikov котрий має інвалідність 1 гр. та користується кріслом колісним проїде більше 500 км. задля збору на FPV дрони щоб підтримати наші ЗСУ

Маршрут пройде південно-східними районами Тернопільщини, і частково Хмельниччини.

Нагадаємо що за час першого та другого етапів волонтер вже подолав 750 км.

та зібрав 390 тис. грн.

Тож тепло зустрічайте волонтера та допомагайте задля Нашої спільної Перемоги

Також реквізити рахунків

Приват;

https://www.privat24.ua/send/dbxb9

4149 4992 6082 5037

Моно;

https://send.monobank.ua/jar/3SDGdwWeWw

5375 4112 1542 5682

PayPal;

[email protected]