Фото без опису

Дорогі захисники і захисниці України, ветерани! Шановні земляки!

Щиро вітаємо вас з Днем захисників і захисниць України – зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу!  
Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Сьогодні, в цей особливий день, ми вклоняємося всім, хто стоїть на варті нашої свободи, хто кожного дня боронить незалежність України. Завдяки вам, наші Захисники і Захисниці ми можемо жити, творити, виховувати дітей у вільній країні. 

Кожен з вас – продовжувач великої традиції українського війська. Від козаків і січових стрільців до воїнів сучасності, ваша звитяга гартує націю, захищає її від ворога і вселяє віру в нашу перемогу. 

Ми пам’ятаємо і шануємо всіх, хто віддав своє життя за вільну Україну, і дякуємо кожному, хто сьогодні стоїть на передовій.

У цей святковий день бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я. Нехай День захисників та захисниць України завжди святкується під покровом мирного неба!

Слава Україні!
Героям слава!