Фото без опису

Підволочиськ. Отримали грантові кошти за проєктом «Власна справа»? Допоможемо підібрати кадри, виплатимо компенсації!

У Підволочиську та Скалаті відбулися ділові зустрічі начальника Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського ОЦЗ Ірини Левицької та начальника відділу взаємодії з роботодавцями Наталії Походило з підприємцями, які були переможцями грантової програми «Власна справа» та змогли реалізувати свої бізнес-ідеї.

За кошти мікрогранту Роман придбав новий мінітрактор, який дав можливість обробляти поля та доглядати за рослинами, дотримуючись агротехнічних умов, скоротити використання ручної праці та покращити якість продукції, а Віталій купив омріяну професійну кавомашину для приготування різноманітних кавових напоїв у своєму кафе.

Завдяки співпраці з Підволочиським управлінням Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості вакансії обох підприємців вдалося швидко укомплектувати. До речі, за створення нових робочих місць та працевлаштування безробітних осіб, в тому числі внутрішньо переміщеної особи, ці роботодавці отримали від служби зайнятості ще й компенсаційні виплати.

Якщо Ви маєте цікаві бізнес-ідеї або вже відкрили власну справу і потребуєте коштів для її масштабування, то програма Мікрогрант "Власна справа" - https://www.dcz.gov.ua/people/micro саме для Вас!

Подати заявку на участь та бізнес-план можна через платформу ДІЯ