Фото без опису

Місцевий фермер не лише вирощує смачні фрукти та ягоди, але і щедро ними ділиться.
 
☀️Сьогодні вже вкотре місцевий підприємець та фермер  Роман Шуль передав нашій громаді вирощені власноруч смачні сонячні дині.
☀️Це вже не вперше Роман ділиться вирощеним урожаєм.
Коли був сезон полуниці то передавав ягоди в дитячі садочки та школи.
✨А сьогодні було прийнято рішення вгостити смачними динями пацієнтів, котрі проходять лікування в КНП «Підволочиська центральна лікарня» та престарілих людей похилого віку, які мешкають у будинках для літніх в селищі Підволочиськ та селі Галущинці КНП Центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради.
 
👍Нагадуємо, що передача підприємцями продуктів харчування проходить у рамках проєкту «Курс на Незалежність», який організований  за підтримки  #AstartaKyiv спільно з урядом Німеччини – Федеральним міністерством економічного співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та благодійним фондом «Повір у себе» підприємці передають продукти харчування на потреби соціальних закладів громади.
 
👍Дякуємо усім підприємцям громади, які не лише працюють та сплачують податки в бюджет громади, але і дбають за людей в різний спосіб.
 
🍉🍓А ще всі бажаючі можуть придбати та посмакувати запашними кавунами та динями, виноградом та ожиною, які саме зараз дозріли і тим самим підтримати місцевий бізнес.
 
Разом до перемоги !
 
🇺🇦Слава Україні !
Фото без опису  Фото без опису
 
Фото без опису