Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Недавно вихованці Світлани Умриш з театру мініатюр «Джерельце» Центру дитячої та юнацької творчості брали участь у ХХХ Всеукраїнському відкритому конкурсі читців імені Тараса Шевченка, що проходив у м. Київ.

Конкурс відбувся у змішаному форматі і цьогоріч взяло участь 520 учасників з різних куточків України та з-за кордону.

Дуже приємно, що перше місце розділили наші конкурсанти Юліана Байда та Анастасія Поп’як. Дівчата змагались у номінації «Художнє читання» (виконавці-діти та дитячі театральні колективи (14-17 років)). Гарно дебютувала у тій же номінації Ізабелла Дерев'янко, здобувши 3 місце.

А ще одна вихованка Світлани Умриш – Адріана Будник теж була високо оцінена професійним журі. У номінації «Художнє читання» (виконавці-діти та дитячі театральні колективи (11-13 років)) Адріана Будник здобула Гран-Прі конкурсу. Адріана декламувала уривок з поеми «Княжна» Тараса Шевченка та літературну композицію за творами Лесі Українки.

Такі прекрасні досягнення вихованців Світлани Умриш – це результат її плідної праці, уміння та неймовірного прикладу відданості справі і любові до справжнього українського слова.

Переможці Гран-прі і лауреати першого ступеню стали учасниками ІХ Міжнародного конкурсу «Тарас Шевченко єднає народи». То ж вітаємо наших конкурсантів та їх наставника Світлану Умриш та бажаємо їм успіхів у ІХ Міжнародному конкурсі «Тарас Шевченко єднає народи». Щиро дякуємо організотарам та журі за високу оцінку дітей на такому потужному конкурсі. Нехай Тарасове слово вічно живе в серцях людей та об’єднує народи заради миру та Перемоги України.

Вдячні ЗСУ. Слава Україні!

Детальніше: Школярик Підволочиський