Фото без опису

👉АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» повідомляє про те, що з 15.05.2024 року будуть змінені особові рахунки, як побутовим так і юридичним споживачам.

ℹ️Дані зміни викликані потребою встановлення єдиного порядку формування та присвоєння особових рахунків споживачам, а також з метою уникнення повторення нумерації особових рахунків в районах електричних мереж.

ℹ️Нова складова 10-ти значного формату особових рахунків побутовим та юридичним споживачам передбачає три ознаки ідентифікації споживача:

➡️Перша цифра рахунку – 1-юридичний споживач, 2-побутовий споживач;

➡️Друга та третя цифра рахунку – код району обслуговування (району електричних мереж);

➡️Четверта цифра рахунку (при необхідності) «0», для приведення особового рахунку до 10-ти значень;

➡️Наступні цифри рахунку – дані діючого особового рахунку.

ℹ️Для прикладу якщо споживач є побутовим і його район обслуговування Тернопільський сільський РЕМ, то в нього буде наступний номер особового рахунку 2390001111 (2-побутовий споживач, 39-код РЕМ, 000-цифри для приведення номеру рахунку до 10-ти значного, 1111-номер особового рахунку який був у споживача).

✅АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» звертає увагу споживачів на те, що пункти прийому платежів та відділення банків мають всю необхідну інформацію для проведення розрахунків.

ℹ️У випадках самостійного передавання показників електролічильників за допомогою онлайн способів (Viber, Telegram, сайт) потрібно вводити особові рахунки в новому форматі. В той же час, до 15 серпня 2024 р., можна передавати показники електролічильників за старим та новим форматом особових рахунків.

👉Детальніше читайте на офіційному сайті АТ "ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО":

https://www.toe.com.ua/news/161