Фото без опису

Фото без опису

24 квітня 2024 року відбулося чергове засідання сесії.

Депутати розглянули всі питання запропонованого порядку денного та прийняли відповідні рішення.

🖇️Селищний голова Віталій Дацко доповів про звіт по Плану соціально-економічного та культурного розвитку Підволочиської територіальної громади за 2023 рік. Депутатами даний звіт взято до відома.

🖇️Заступник селищного голови Володимир Витрикуш доповідав про хід виконання Стратегії сталого розвитку Підволочиської територіальної громади за 2023 рік. Прийнято відповідне рішення.

🖇️Одним з найголовніших питань порядку денного було про внесення змін до Програми підтримки ЗСУ на 2024 рік.

📌Варто знати, що минулого засідання сесії була прийнята дана Програма підтримки ЗСУ і на цю програму передбачили фінансування 1 млн грн. з селищного бюджету для військових частин, у яких несуть службу наші краяни.

У Підволочиську селищну раду надійшло чимало звернень від різних військових частин про виділення коштів на різне обладнання та амуніцію.

Частину коштів вже відправлено, а деякі військові частини вже відзвітувати про закупівлю необхідного.

🤝❤️Хочемо відзначити та подякувати усім платникам податків Підволочиської громади, які працюють в такий складний для країни час та наповнюють місцевий бюджет, і тим самим допомагають ЗСУ в боротьбі з окупантом.

🖇️Крім того, було розглянуто ряд земельних питань та інші не менш важливі питання з яких прийнято позитивні рішення.

📜На завершення пленарного засідання секретар селищної ради Марʼяна Кузьмін продемонструвала депутатам нагороди та грамоти, які Підволочиська громада отримала у межсесійний період.

🤝Дякуємо усім хто докладає зусиль, щоб Підвоочиська громада була кращою!