Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

19 квітня у Підволочиській громаді відзначили 112-ту річницю з Дня першої пластової присяги.

Саме у селищі Підволочиськ провели пластовий захід "Маленькі крила — стрімкий лет".

У ньому взяли участь 388 пластунів зі всієї області.

«Ми раді бачити таку кількість молодих людей в нашому мселищі. Тішимося, що Ви обрали саме нашу громаду для проведення заходу. Почувайте себе як вдома», - у своєму вітальному виступі сказала Марʼяна Кузьмін секретар селищної ради, яка спільно з "ПЛАСТ. Станиця Підволочиськ" потягом місяця готувалися до цього патріотичного свята.

☘️Святкування розпочалося з ходи, яка проходила вулицями селища до стадіону "Колос",  де відбулися урочистості також - вручення подяк і нагород.

⛳️Далі  учасників чекав цікавий квест по Підволочиську, а на завершення  -  традиційна пластова ватра.

🥨Додамо, що під час заходу на центральній площі селища діяло пластове містечко, де навчали різним ремеслам та освоювали нові вміння,а ще продавали смаколики виготовленні власними руками.

Як бачимо, програма була насичена різними цікавими заходами та дійствами.

🙏Щиро хочемо висловити щиру подяку Тернопільський Пласт Тернопільській окрузі, що обрали для свого заходу саме Підволочиську громаду.

🥰Дякуємо усім установам та організаціям, товариствам та підприємцям, котрі допомогли в організації масового заходу, керівництву та працівникам наших закладів освіти та культури, які працювати і робили все можливе, щоб нашим гостям було зручно та смачно.

🤝(ТОВ Україна, в особі директора Крижовачука Олега, ТОВ Назбруччя-Хліб, в особі директора Звонаря Юрія, підприємцям Роману Шулю, Роману Слободяну, Андрію Хворостяну, Тарасу Павлюку, Тернопільський Молокозавод , Благодійний фонд "Покрова")

👍Школярик Підволочиський Підволочиський ліцей Підволочиський Професійний Ліцей, @Підволочиський ліцей імені Івана Франка, @Відділу освіти Підволочиської селищної ради, Підволочиський краєзнавчий музей ім. Омеляна Ковча, Підволочиський методичний кабінет

Дякуємо працівникам поліції та сфери медицини, що забезпечили нашим гостям комфортне та безпечне перебування.

(Відділення поліції 5 м.Підволочиськ Тернопільського РУ поліції#КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги Підволочиської селищної ради), #Стадіон_Колос_Підволочиськ

❤️І найбільша подяка ПЛАСТ. Станиця Підволочиськ, які ініціювали і провели це свято, допомагали в організації.

Дякуємо усім молодим людям, які не словом, а ділом творять нашу громаду, країну сильною, а наш край патріотичним.

Ви приклад для наслідування!

СКОБ!

Ще більше фото тут: Підволочиська селищна рада