Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

14 лютого у Підволочиській громаді відбулося урочисте відкриття ІІ етапу спортивних змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" серед учнів закладів загальної середньої освіти, які проходять за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!».

У спортивній залі ДЮСШ зібралися команди закладів освіти,тренери команд, судді, гості.

Учасників заходу привітав заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир ВИТРИКУШ, який наголосив на важливості спорту в житті кожного, його ролі у формуванні здорового молодого покоління, фізичного та морального загартування справжніх патріотів, виховання стійкості, наполегливості, згуртованості українців як сильної свідомої нації.

Начальник відділу освіти Галина САКЕВИЧ подякувала всім, хто долучився до організації цього проєкту, – усім учасникам змагань,тренерам , вчителям, які виховують нашу молодь, наших спортсменів. Галина Ростиславівна наголосила, що участь школярів у проєкті - це залучення їх до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, розкриття їхнього потенціалу.

Доєдналася до проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в нашій громаді амбасадор, гравчиня команди «ЗУНУ – Енерго - ШВСН» м. Тернопіль, учасниця чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд вищої ліги, колишня вихованка Підволочиської ДЮСШ Анастасія МОНДЛЯК.

Особливу атмосферу свята створили виступи вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

Велика подяка нашим воїнам-захисникам за можливість проводити такі заходи, які об’єднують країну, популяризують спорт та здоровий спосіб життя.

Дякуємо за надання спонсорської допомоги Володимиру ВИТРИКУШУ та Валерію КУПРІЄНКО. Добро обов’язково повертається до того, хто його віддає.

Чекаємо на результати і сподіваємося, що вони запалять у юних спортсменів жагу до суперництва і перемоги. Бажаємо усім – цікавих та захоплюючих поєдинків, сил і наснаги!

Детальніше: Вiддiл освiти Пiдволочиської селищної ради