Фото без опису

Про важливість забезпечення психологічної та правової допомоги вчасно і відповідно до потреб вразливих категорій населення, в т.ч. ВПО та  постраждалим від ТЛ, експлуатації, ҐЗН, які забезпечуються ТМЖК "Відродження нації" спілкувалися у Підволочиська селищна  рада.

Досвідчений юрист  надає консультації  щодо відновлення документів, реєстрації, прав власності, батьківських прав, складання позовних заяв, надання юридичного супроводу.

Консультації  можна отримати за телефоном:

 050 138 55 08

Досвідчена психологиня, працівниця "ТМЖК "Відродження нації" забезпечує надання індивідуальних  консультацій за телефоном:

095 749 34 35

Психологічні консультації, правові консультації  та психосоціальна підтримка передбачені   проєктом «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції  MOM Ukraine, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна,  Міністерству закордонних справ Норвегії.

У  Підволочиській  громаді  відповідальне ставлення до зменшення гостроти соціальних проблем!