Сьогодні Підволочиська громада зі сльозами на очах і на колінах зустріла зовсім юного воїна, солдата славетної 44-тої окремої артилерійської бригади, двадцятидвохрічного Давида Єгорова, який загинув 29 серпня 2023 року на Запорізькому напрямку.

Воїн з позивним «Дава» був хорошим, добрим, саме таким згадують побратими та його рідні, він мав дуже добре серце, володів особливою рисою характеру - вмів прощати. На це здатний не кожен!

Поруч з тим вмів правильно приймати рішення і відповідати за свої слова.

Лише 9 місяців тому Давид одружився зі своєю коханою Лілею, планував прожити щасливе сімейне життя, народити та виховати дітей, але не судилося…

Війна забрала життя у юного воїна, чоловіка - у дружини, яка так і не встигла набутися зі своїм коханим, брата - у трьох сестер, для яких він був опорою і захистом- найкращий брат в світі. Сумують його близькі і друзі, для яких він став рідним, побратими, які пліч-о-пліч боролися з ворогом.

«Коротке та дуже стрімке життя прожив Давид. Він поклав на вівтар своєї Батьківщини найдорожче - власне життя», - саме так в своїй проповіді зазначив отець Михайло Валійон, який очолив похоронну процесію. «Смерть таких молодих воїнів, цвіту нашої нації, має нас навчити змінювати своє життя, ми маємо за їхнім прикладом робити все можливе для нашого народу, для України, обʼєднуватися та допомагати один одному, підтримувати, молитися один за одного».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дава - приклад сміливості, він міг не йти на війну, адже був ще зовсім юний. Проте, хлопець бачив війну на власні очі ще дитиною, бо був родом з Луганщини. Не міг спокійно дивитися, як ворог люто нищить його дім, край, країну. Давид вважав своїм обовʼязком стати на її захист.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Бог покликав його до себе і сьогодні воїн Давид зачислений в воїнство в Царстві Небесному.

Нехай Господь йому дарує вічне життя, де мир та спокій, нехай прийме його у свої Батьківські обійми.

Щире співчуття дружині, сестрам та їхнім сімʼям, рідним та друзям, побратимам та всім тим, хто щиро любив всім серцем Давида і буде памʼятати про нього все своє життя.

Вічна памʼять!!!

🇺🇦Герої не вмирають!