Фото без опису

На Тернопільщині є робота для будівельників

У другу неділю серпня - День будівельника. Будівництво є однією з найважливіших галузей народного господарства. В Україні працівники більше 200 професій задіяні у спорудженні будівель різних видів і призначення. Попит на таких фахівців є завжди.

Цьогоріч роботодавці подали у службу зайнятості Тернопільської області 127 вакансій для фахівців будівельної галузі, з них: 50 – на спорудження житлових і нежитлових будівель, 43 - на спеціалізовані роботи (електромонтажні, штукатурні та інші роботи із завершення будівництва), 34 - на будівництво споруд (доріг, автострад; споруделектропостачаннятателекомунікацій, мостів). 

Більшість цих робочих місць вже укомплектована, проте зараз будівельні організації краю ще мають 38 актуальних вакансій із зарплатою до 16 тис. гривень. Їм потрібні працівники на будівництво житлових і нежитлових будівель, електромонтажніроботи, установленнястолярнихвиробів та монтажводопровіднихмереж, системопаленнята кондиціонування (штукатури, покрівельники рулонних покрівель та покрівель із штучних матеріалів, лицювальники-плиточники, мулярі, формувальники залізобетонних виробів та конструкцій, слюсарі-сантехніки та інші).

Якщо Вас цікавить робота в будівельній галузі, але Ви не маєте потрібного фахового рівня, за спрямуванням служби зайнятості Тернопільщини можна здобути бажану професію чи підвищити свою кваліфікацію, у тому числі через стажування безпосередньо на робочих місцях. Також, особи віком після 45 років, можуть отримати ваучер на навчання за певними професіями будівельної сфери.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

 

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

в Телеграм: "Робота на Тернопільщині", "Робота зараз. Державна служба зайнятості", «Вакансії! Тернопільська область»

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме:( http://surl.li/byovs )