Фото без опису

На Тернопільщині є робота для швачок

 

З початку 2023 року роботодавці подали у службу зайнятості Тернопільської області 124 вакансії для швачок.50% з них вже укомплектовані.

На 02 серпня 2023року швейні підприємства і ФОПи Тернополя та області, мають 51 актуальну вакансію швачок із зарплатою до 12 тис. грн.

Якщо Вас цікавить робота швачки, алеВи не маєте потрібного фахового рівня, за спрямуванням служби зайнятості можна здобути бажану професію чи підвищити свою кваліфікацію у Рівненському та Полтавському центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та Кременецькому професійному ліцеї.

Є можливість пройти стажування безпосередньо на робочих місцях.

Також, деякі категорії громадян можуть отримати безоплатний ваучер для перепідготовки за професією «швачка».

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

 

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

в Телеграм: "Робота на Тернопільщині", "Робота зараз. Державна служба зайнятості", «Вакансії! Тернопільська область»

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме:( http://surl.li/byovs )