Фото без опису

На Тернопільщині є робота для лікарів

 

Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках та медцентрах, особливо у теперішній час. На 27.06.2023 місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонували шукачам роботи 85 актуальних вакансій лікарів.

Найвища зарплата – 20 тис. грн - у невролога дитячого, нейрохірурга, отоларинголога, ортопеда-травматолога, лікаря фізичної та реабілітаційної медицини, лікаря-лаборанта. Від 18 до 20 тис. грн пропонують анестезіологам, невропатологам, онкологам, хірургам, кардіологам, ендоскопістам, кардіологам інтервенційним. 16-18 тис. грн на місяць роботодавці готові платити дерматовенерологу, інфекціоністу, терапевту, серцево-судинним хірургам.

У сфері медицини Тернопільської області також потрібні педіатри, стоматологи, терапевти, акушери-гінекологи, інфекціоністи, офтальмологи, рентгенологи, загальної практики - сімейні лікарі. Є робота для медсестер (медбратів), фельдшерів, ерготерапевтів, масажиста.

 До слова, за спрямуванням служби зайнятості професію молодшої медсестри з догляду за хворими безоплатно можна здобути в Заліщицькому ВПУ; в Івано-Франківському і Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 3 місяці.

Також, деякі категорії громадян можуть отримати безоплатний ваучер для підготовки чи підвищення кваліфікації за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Медсестринство», «Фізична терапія, ерготерапія».

Якщо Вас зацікавили вакансії та можливість професійної підготовки за більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

"Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме: http://surl.li/byovs  

Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.