Фото без опису

У неділю, 30 квітня в Галущинцях  встановили та освятили почесну дошку Герою, загиблому Воїну Ігорю Герцуню (1995 р.н.).

Меморіальна дошка розміщена на фасаді Галущинської гімназії

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Як шкода тих, кого забрали небеса,
Кого вiйна в безсмертнi списки записала,
Хай згасла свiчка, але пам’ять не згаса,
Бо нас життям вiд смертi захищали

Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді, то говорити важко і боляче вдвічі. У цій школі з’явиться пам’ятний знак нашому захиснику, який віддав своє життя за свободу і волю нашої держави у боях з агресором захищаючи свою рідну землю.

На урочисту лінійку з нагоди встановлення пам’ятної дошки колишньому учневі, на подвір’ї його рідного закладу, зійшлися учні, вчителі, родичі, побратими, представники влади та небайдужі жителі села.

Героїзм Ігоря Герцуня вчитиме майбутні покоління школярів таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов і вірність, адже загиблого героя не повернути, шкода, що йдуть на небеса такі молоді хлопці, але пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях. 

Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України.

Герої не вмирають! Вони будуть жити у нашій пам’яті.