День Незалежності України – свято, яке відзначала наша Підволочиська громада  і вся  суверенна держава,     це – найголовніше свято нашої країни, яке є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.

  Урочистості приурочені цій знаменній даті розпочалися о 17:00 молитвою за Україну, біля пам’ятника Незалежності.

  Після чого жителів та гостей розважав святковий концерт за участю аматорських колективів громади та запрошені  виконавців: Вікторія Желіба, Катерина Шимків і гурт «Хоростківські музики». Заключним етапом усього дня стала святкова дискотека (Dj.Tara).

  Крім того на площі, проводились різні розважальні програми для найменших жителів громади,  а на стадіоні «Колос» пройшов фінал кубка громади з футболу між командами Староміщина - Дорофіївка.

  А ще на святі господарі та господині з кожного села пригощали гостей свята смачними ласощами, різноманітними стравами національної кухні.

  Святкові урочистості та концертні  програма з частуваннями приурочені Дню Незалежності відбулися  і у селах нашої громади, зокрема, - Турівка, Галущинці, Мислова, Оріховець, Кам’янки.

  Святкування Дня Незалежності України в нашій громаді пройшло у теплій і дружній атмосфері. Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Підволочиськ 

 

Фото без опису

Фото без опису

с.Турівка

 

Фото без опису

с.Мислова

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

с.Галущинці

 

 

Фото без опису

с.Оріховець